zaterdag 14 januari 2006

Bloggen!!


Ook ik ga mee met de stroom en ben een blog begonnen.
Vrij naar de eerste blogger van Nederland, de onovertroffen Wim de Bie, die zijn blog "Bieslog" doopte, lag het voor de hand om mijn blog "Miesblog" te noemen.
Volgens mij is het gebruikelijk om je eerst voor te stellen. Ik ben Michel, "Mies" voor vrienden en bekenden, 39 lentes jong :-) en single. Wonen doe ik in Emmen, aan de voet van het woeste Hondsrug-gebergte. Werken doe ik ook, zo'n 36 uur per week op verschillende locaties en tijden, ook 's nachts. Schatrijk word ik er niet van, en twee keer per jaar op vakantie lukt ook niet, maar als ik mijn zorgtoeslag opspaar lukt dat misschien dit jaar. Moet ik wel zorgen dat ik niet met mijn fiets crash of andere stunts uithaal, want de kleine hoekjes waar de ongelukken in zitten weten mij prima te vinden :-( De vorige crasch kostte achteraf gezien € 36,- waarvoor het stuurmechaniek door fietsenmaker de Vries geheel vervangen is, en je krijgt nog gratis "wind in de banden" ook..
Dus; wie döt mij wat vandage! Om met Lohues te spreken..

Politieke bespiegelingen zijn ook "in" op blogs. Wel of niet naar Afghanistan, vlees noch vis, dreigen met een crisis, een hoop tussen de klippen door gelaveer..erg vaag, wat moet de burger ervan vinden? Die stemt weer op protestpartijen vrees ik. Ben nu wel "om" en vind dat ze moeten gaan, al zit ik met één ding; als we Bin Laden pakken, of zijn Taliban vrienden, en ze gaan naar Guantanamo Bay waar ze de rest van hun leven in oranje overalls naar country muziek moeten luisteren..waar sta ik dan??