zaterdag 3 februari 2007

Zorg dat je d'r bij komt..

Daar ben ik dan weer. De geruchten over mijn "verdwijnen" of instorten zijn zwaar overdreven.. Ik had weer een blog-dipje. Bovendien verdween de concept-blog van vanmorgen op mysterieuze wijze uit mijn PC. Nog even onder en achter het computermeubel gekeken..maar nee.. Het raampje uit vrees ik...als iemand 'm vindt.. zorg er goed voor.. Verder heb ik me laten voorlichten over een baan bij de arrestantenzorg; de sterke arm wil alles per 2008 intern hebben en de collega's en ik werden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. Ik ga een stevige brief schrijven, en laat me niet gek maken door collega's die bang zijn voor de sporttest. De lat kan vast niet zo hoog liggen als voor die van de straatagent in spé. We zien wel. Er was een hoop goud-galon en een hoog bobo gehalte bij de voorlichting. Leuk schouwspel.

Na 2 nachtdiensten en 1 vroege was mijn ritme op de hobbel. Mijn gezondheid ook een beetje. Nu kan dat te maken hebben met het feit dat ik voor het bureau op de foto moest voor een artikel in de krant a.s. maandag, i.v.m. het feit dat ons bedrijf 10 jaar bestaat. In overhemd en in de kouwe wind die om het bureau gierde. Ook werd ik gister "gemarteld" door de GGD, en een gestresste zuster die mij een Hepatitis vaccinatie toediende. "Ik loop achter, snel mouw omhoog!" Zu Befehl.. De spuit kwam tevoorschijn..Slik.. Gelukkig de laatste in de serie en ik kan 10 jaar lang onbezorgd naar donker Afrika..

"Jaa.." Daar zat 'ie. "One Hundred and Eighhtyyy" mompelde ik. Barney had het niet kunnen verbeteren.

Bull's Eye. Zuster kon er niet om lachen..stresskip. Nu ben ik wel prikken gewend..ben ook bloeddonor, maar deze was gemeen. Met een stijve linkerarm is het vervelend werken. Gelukkig is dat al weer veel beter nu.

Mijn roostervrije weekend ingeluid met uitslapen en op bezoek gaan in Groningen bij een vriendin. Daarna nog even de binnenstad in.. "Da's geen doun jao met dat cirkeloatieplan!" .. De auto in de garage en de stad in gelopen..even de kop in de wind. Dezelfde zwervers en paradijsvogels als altijd..en een bekende junk die bedelde voor een bed in het slaaphuis.. Hij herkende me gelukkig niet.. Pathé bood weinig leuke films en filmhuis Images in de Poelestraat bood niet de film die ik graag wilde zien.

Na een bezoek aan de Chinees snel weer huiswaarts.. bankhangen..dvd kijken..

Goed weekend en tot blogs!