vrijdag 29 december 2006

Bloggen op Muziek

Het wordt tijd om even duidelijk te stellen dat er weer gereageerd kan worden, sommige vaste lezers hebben dat inmiddels begrepen en plaatsen met "terugwerkende kracht" reacties, waar ik wel blij mee ben. Ik "mocht" naar de nieuwe Blogger migreren en dat heb ik dan ook direct gedaan, meteen ff een ander behangetje geplaatst. De helpdesk heeft niet gereageerd, dus ik weet niet hoe en wat, maar reacties zijn weer mogelijk en zeer welkom.


Vandaag en de afgelopen dagen heb ik aan de Top2000 gekluisterd gezeten, ik haal niet door zoals sommige mensen, maar wel ga ik laat naar bed, om de juweeltjes niet te missen, gelukkig twee dagen vrij. Wat een heerlijke muziek..Ik ga nog lekker even luisteren hoewel het al na twaalven is Haal me morgen maar weer uit mijn "coma" ik vind t nog even best zo...


woensdag 27 december 2006

...Is vuur..

Schreef ik vorige keer over rook, en dat bij de brandweer, vanmorgen was het bittere ernst;



het laatste karakteristieke pand in het centrum van onze "bruisende stad" moest eraan geloven.. Van M. kreeg ik al een "actiefoto" en vanmorgen op weg naar het werk moest ik door de rook fietsen, en zag overal nog brandhaarden binnen, terwijl de spuitgasten redden wat er te redden viel.. Ik heb er met een triest gevoel naar gekeken.. Hoop dat ze het weer opbouwen.
Foto's onder, overtuig uzelf.
























Oja. Reacties zijn weer mogelijk en welkom..











maandag 25 december 2006

Reageren

Blogger Bèta is dead..jubelt Blogger.com.

Enkele maanden geleden ben ik al overgegaan naar bèta, veel handiger werken, dat is waar.
Helaas kunnen mijn bezoekers (en ik zelf) al enkele dagen niet meer reageren op mijn blogjes.
Dat haalt de lol van het bloggen er wel een beetje af. De helpdesk gemaild, maar die zwijgen ook als het graf, ik heb de indruk dat ik iets verkeerd heb ingesteld.
De stilte en het niet reageren hebben dus niet alleen met drukke kerstverplichtingen te maken.
Als iemand zich geroepen voelt te reageren met tips dan is hij/zij welkom.
Ik heb er de balen van.. Ga eerst maar eens kerstsfeer kweken, vanavond lekker eten, morgen alweer vroeg op voor een dienst om 6 uur bij voornoemde ijsbaan in het centrum, voorkomen dat de baan gejat wordt denk ik... We wachten af, ik hoop dat het aanloopproblemen zijn, net als schaatsen, dat moet je ook onder de knie krijgen..