maandag 12 februari 2007

Sollicitere! (2)


De deadline verliep vandaag. Solliciteren bij de "sterke arm".


Al jaren ben ik met arrestantenverzorging bezig, ze noemen me ook wel "bewaarder",

want wie wat bewaart die heeft wat, en dat is een handige eigenschap in een cellenblok..
De politie neemt het project volgend jaar weer terug van mijn eigen werkgever en heeft een vacature opengesteld. Gisteravond nog tot laat zitten typen, en uiteindelijk een mooie brief inelkaar gezet, en een CV bijgevoegd. Leve de e-mail, geen data met poststempels meer.

Een druk op de knop en mijn brief vloog cyberspace in. Ik ging tevreden een biertje halen en hoorde de e-mail aankondiging uit de speakers klinken. Nee hè..ja hoor, de mail was onbestelbaar teruggekomen.. Rondgebeld; aan het adres kon het niet liggen.

Shit..uitprinten dan maar. Ik mocht het vandaag nog bij P&O brengen. Gelukkig werkte ik vanmorgen op hetzelfde bureau als waar die afdeling gevestigd is, dus een kwestie van de lift naar boven nemen en de brief en het CV (in een keurige snelhechter gebonden) aan te bieden aan de personeelsman van dienst, die het met een ongeïnteresseerd knikje aannam.

Mission accomplished..Verder een drukke dienst gehad, Het was half drie voor ik het in de gaten had.. Overigens bleek de verkeerde mailbezorging eraan te liggen dat ik één letter vergeten was, dus bij de tweede poging lukte het wel. Foutje.. De brief op ouderwets papier geprint was een backup; zo ben ik zeker dat 'ie binnen is gekomen.


De voornoemde date afgelopen vrijdag was gezellig, een leuk contact erbij.
Leuk dat ik weer eens met iemand op niveau kon praten over wat me beweegt.
Het duimen voor een "schot in de roos" mag nog steeds, maar het zal weer even duren en zeker enkele dates. Dat je op één lijn zit is leuk maar geen garantie voor de toekomst.

Ik ga vrolijk verder..


Duimen voor de baan mag zeker, en gezien de brief verwacht ik zeker een uitnodiging..


Wordt vervolgd dus!