dinsdag 10 april 2007

Voorbereidingen

Zo.. ik ben wakker.. Na de eerste nachtdienst van drie in Hoogeveen lag ik tegen 8 uur eindelijk in mijn nest. Tegen half drie deed ik de ogen weer open. Lekker geslapen; op naar de volgende dienst. Mijn ouders gingen vanmorgen net weg voor een paar daagjes Vlieland toen ik uit de nacht kwam. Dat betekende dus dat we elkaar tegemoet reden. Ondanks mijn duffe kop vanaf Hoogeveen de andere rijbaan in de gaten gehouden maar de auto niet gezien..

Nu nog wat administratief werk doen en vanavond misschien nog wat opruimen. Een vriendin van me gaat stage lopen bij de gemeente, en moet als ze geen onderdak heeft elke dag terug rijden naar Nunspeet. Ik heb haar een logeerbed aangeboden en mijn gezelschap voor zover ik wat waard ben na alle nachtdiensten. Waarschijnlijk wordt het zo dat ik net thuis kom als zij aan het werk gaat.. Nouja dan zien we elkaar 's middags en 's avonds nog wel.
De voorbereidingen betekenen wel dat de logeerkamer ontdaan moet worden van overbodige meubels en troep die op het logeerbed ligt. Moet ik even M. voor ophalen. Ook nog wat boodschappen doen want logé heeft bepaalde eet en drink eisen ..

Hoe druk kan iemand het hebben? En dan te bedenken dat ik pas vanavond hoor of ze komt of niet.. Nouja dan is de logeerkamer in elk geval opgeruimd, werd al tijd. Het strijkgoed is al weggewerkt, de kilo's lange mouw hangen weer winterlklaar in de kast. Het weekend belooft erg mooi te worden. Laat de zomer maar komen!!