donderdag 19 april 2007

Meeting (2)

Waarom Meeting 2? Ik heb al eerder over zo'n bijeenkomst geblogd, vorig jaar zomer.
Ook dit jaar wilden de muziekvrienden weer bijelkaar komen. Besloten werd dat dit keer iemand anders de organisatie op zich zouden nemen. Dus werd er naar Keijenborg in de prachtige Achterhoek getogen. Gelukkig was ik die dag vrij en eigenlijk het hele weekend.
Het was daarom geen probleem om eraan deel te nemen. Een auto was ook snel te lenen en zo ging het op naar "Normaal-country". Het clubhuis van de schutterij moest eraan geloven.
Het weekend beloofde warm te worden en dat werd het ook. Na een mede meeter in Meppel te hebben opgepikt waren we binnen twee uur in Keijenborg, vanaf Zutphen over landweggetjes en dijkjes langs de IJssel. We hebben een hele avond met 40 man feestgevierd. Natuurlijk was het bier er best, en bleven we tot de kleine uurtjes feesten. Tegen enen werd het bed opgezocht, ik had via een tip van een "local" een bed & breakfast uitgezocht. Een hele etage was daar voor gasten ingericht, en een grote achtertuin met tuinhuis en veranda stond klaar voor het ontbijt.
's Morgens al om 7 uur wakker en koffie gezet in de "woonkamer" en daarna een lekkere douche genomen. Het ontbijt was zeer luxe en het te genieten met vrienden was nog leuker.
Het warme weer werkte zeker mee en gezamenlijk werd nog even een optreden van de schutterij bekeken.. De thuisreis ging voorspoedig.


Het is nu alweer het begin van een nieuwe week..ik heb best moeite gehad om weer aan de dagelijkse sleur te moeten wennen..