zaterdag 23 februari 2008

Vlees, u weet wel waarom?

Iemand een idee hoe mal je zijn moet om dit te kopen?



Ik heb een talenknobbel, maar ik kom er niet uit ..

VanDale vindt er dit van;

mals (bijvoeglijk naamwoord; malser, meest mals; malsheid)
1 (van vlees en groenten) zacht en sappig....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zou er sappigste van maken denk ik; hoewel dat klinkt ook niet super en meest malse ook niet. lastig...

Anoniem zei

malste.....dat kan ook de overtreffende trap zijn van mal. mal, maller, malst. Toch? De malste biefstuk.... Hmmm.... mal, raar, gek? Ik stop maar even met verder denken. De sappigste biefstuk of de beste biefstuk of de lekkerste biefstuk....dat klinkt allemaal beter. En dan nog iets....ik heb liever gewoon biefstuk al lust ik wel graag rosbief. Maar als ik moet kiezen: dan maar een stukje biefstuk, liefst met gebakken champignons. Maar dat terzijde....

Anoniem zei

Goed gevonden!